Over ons

Stronkenfrezen.be is onderdeel van Boomexpert

Boomexpert BV werd opgericht in 2010 door Jens Meuleman.

Na zijn studies Tuinbouw (Melle) en Bachelor Groenmanagement (Ho Gent) was het al snel duidelijk dat zijn passie, groen en bomen, een belangrijke rol gingen spelen in zijn professionele leven. Na het voltooien van verschillende bijkomende opleidingen in de boomverzorging was Boomexpert een feit.

Vandaag de dag kunnen we u een antwoord en oplossing bieden aan zowat elke vraag omtrent uw bomen. Ons team bestaat uit gediplomeerde boomverzorgers die beschikken over een uitvoerige ervaring en kennis van bomen. Ze worden regelmatig bijgeschoold om nieuwe technieken en inzichten te verwerven in hun vakgebied. Hierdoor zijn we tevens erkend als bosexploitant en boomtechnisch adviseur.

 

Daarnaast wordt er continu geïnvesteerd in nieuwe en performante machines die het werk aanzienlijk optimaliseren.
De combinatie van onze medewerkers en dit uitgebreid machinepark garanderen een vlotte en hoogstaande uitvoering van alle boomwerken.
Als zaakvoerder komt Jens steeds bij de klant ter plaatse voor vrijblijvend advies en offerte. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk en correct advies.

Onze uitvalsbasis bevindt zich in Zwalm, het hart van de Vlaamse Ardennen, maar wij zijn actief in geheel België.
Door de groeiende vraag uit Wallonië hebben we sinds 2021 een bijkomende afdeling opgericht voor onze franstalige klanten: www.arbexpert.be

contacteer ons voor meer info

Bezoek boomexpert.be

Stronken uitfrezen?

Het uitfrezen met een stronkenfrees is de gemakkelijkste en veiligste manier om een boomstronk of wortel te verwijderen.

Contacteer ons